Blog

  • Aszcendens, horoszkópház, bolygóállás – asztrológia kisokos

    Mindenki ismeri a csillagjegyét, ám ha összetettebben szeretnéd elemezni saját magad, akkor nem elég csupán erre támaszkodni. Tudod például, hogy mi az aszcendensed, mik azok a horoszkópházak, bolygóállások, és hogyan kapcsolódik mindez a személyiséged alakulásához? Cikkünkből most megtudhatod.
  • Minden, amit tudnod kell a Halak csillagjegyről

    A Halak az állatöv utolsó jegye, február 19. és március 20. között születnek. A Neptunusz és a Jupiter uralja, leginkább a Szűzzel és Bikával kompatibilis. A Halak bölcs és fenséges jegy, aki értékeli az egyedül töltött időt, s a kellemes zenét.
  • Minden, amit tudnod kell a Vízöntő csillagjegyről

    A Vízöntők január 20. és február 18. között ünneplik születésnapjukat. Levegő elemű jegy, uralkodó bolygója az Uránusz és a Szaturnusz. A Vízöntő jegy szülöttei leginkább az Oroszlán és Nyilas jegyekkel kompatibilisek.
  • Minden, amit tudnod kell a Bak csillagjegyről

    A Bak az állatöv tizedik jegye, december 22. és január 19. között születnek. A Szaturnusz az uralkodó bolygója, ami a karmát jelképezi. Leginkább a Rák és Bika csillagjegyekkel kompatibilis. A Bak jegyűek felelősségteljes, fegyelmezett emberek, akik szeretik a hagyományokat követni.
  • Minden, amit tudnod kell a Nyilas csillagjegyről

    A Nyilas az állatöv kilencedik csillagjegye, születésnapjukat november 22. és december 21. között ünneplik. Uralkodó bolygója a Jupiter, leginkább az Ikrek és Kos jegyekkel kompatibilisek. A Nyilasok általában idealisták és remek humorérzékkel rendelkeznek.
  • Minden, amit tudnod kell a Skorpió csillagjegyről

    A Skorpió az állatöv nyolcadik jegye, születésnapjuk október 23. és november 21. közé esik. A Plútó és a Mars uralja, leginkább a Bika és Rák jegyekkel kompatibilis. A Skorpió víz elemű csillagjegy, ennek megfelelően találékony, szenvedélyes és kifejezetten féltékeny jellem.
  • Minden, amit tudnod kell a Mérleg csillagjegyről

    A Mérlegek szeptember 23. és október 23. között születnek. Uralkodó bolygója a Vénusz, általában a Kos és Nyilas csillagjegyekkel kompatibilisek. A Mérleg jegyben születettek együttműködő, kedves emberek, ugyanakkor rendkívül határozottak is.
  • Minden, amit tudnod kell a Szűz csillagjegyről

    A Nap augusztus 23. és szeptember 22. között tartózkodik a Szűz jegyében. Uralkodó bolygója a Merkúr, amely az aratást és a betakarítást jelképezi. A Szűz jegyűek leginkább a Halak és Rák jegyűekkel passzolnak. Ez a csillagjegy főként logikus életszemléletéről ismert, ám ennél sokkal több is rejlik bennük.
  • Minden, amit tudnod kell az Oroszlán csillagjegyről

    Az Oroszlán tűz elemű jegy, a zodiákus legbüszkébb és legkirályibb jegye. Születésnapjukat július 23. és augusztus 22. között ünneplik. Uralkodó bolygója a Nap, jól tud azonosulni a Vízöntő és Ikrek csillagjeggyel. Az Oroszlán mindig melegszívű és életvidám, ám időnként arrogáns lehet.
  • Minden, amit tudnod kell a Rák csillagjegyről

    A Rák víz elemű jegy, június 21. és július 22. között ünneplik születésnapjukat. Uralkodó bolygójuk a Hold, amelyből érzékenységük adódik. Általában jól megtalálják a közös hangot a Bak és Bika jegyűekkel. A Rák szülötteinek számtalan szenvedélyes tulajdonsága van, ami megkülönböztetik őket a többi jegytől. A Rák számára legfontosabb tényezők az otthon, az érzelmek, a kapcsolatok és a gondoskodás.
  • Minden, amit tudnod kell az Ikrek csillagjegyről

    Az Ikrek levegő elemű csillagjegy, születésnapjukat május 21. és június 20. között ünneplik. Uralkodó bolygója a Merkúr, leginkább a Nyilas és Vízöntő jegyűekkel kompatibilis. Az Ikrek szeretnivaló, gyors észjárású jegy, s általában sokkal több van bennük, mint azt elsőre gondolnánk. Az ikerpár a jelképe az értelmek és érzelmek közötti örökös vívódásnak.
  • Minden, amit tudnod kell a Bika csillagjegyről

    A Bika az állatöv második csillagjegye, a Kos után következik. Születésnapjukat április 20. és május 21. között ünneplik. Uralkodó bolygója a Vénusz, ennek köszönhetően a szépséget és harmóniát keresi az életben. Leginkább a Skorpió és Rák jegyűekkel kompatibilis. A Bika praktikus és megbízható jegy, érzéki személyiség, aki úgy érzi, mindig szépséggel és luxussal kell körbevennie magát. Egyedülállóan materialista és hedonista.