Blog

  • Fehér ásványok energiatisztításhoz

    A fehér színű ásványok nagyszerű energiatisztítók, jól használhatók a tudatosság növelésére, meditációra, megtisztulásra és a tudatosság magasabb állapotának előhívására. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Mutatjuk!
  • Ásványok gyerekeknek

    Az ásványok nem csak a nagyoknak, de a legkisebbeknek is segítenek leküzdeni az akadályokat! A gyerekek nagyon fogékonyak a kristályok gyógyító energiájára, segíthetnek nekik abban, hogy egészségesebb módon kezeljék az érzelmeiket. Ismerd meg, melyek a legjobb ásványok számukra!
  • Segítség, nem hat az ásványom!

    A holisztikus kristálygyógyászat ma rendkívül népszerű terápiás módszer, ám eljöhet az idő, amikor az ásványod nem működik tovább és nem érzed már a hatásait. De miért van ez? Cikkünkben erre keressük a választ.
  • Mi a Te születésköved? – kisokos

    Mi a születéskövem a születésnapom alapján? Milyen színű ásvány illik hozzám legjobban? Melyik csakrához milyen szín tartozik? Születéskő útmutatónkból választ kaphatsz mindezekre a kérdésekre, hogy a születésköved használatával fókuszált és kiegyensúlyozott életet élhess.
  • Ásványok férfiaknak a maszkulin energiáért

    Az ásványok használata és viselése nem csak a női nem sajátjai, ugyanis a férfiak is profitálhatnak az erőt adó, gyógyító ásványok energiájából. Mára a megjelenésünk, önkifejezésünk formája lett az ékszerek viselése, az ásványokból készült kiegészítők pedig még ennél is többet nyújtanak - támogatják a mentális és fizikai fejlődésünket az életünk minden területén.
  • Az ásványkarkötő első használata

    Az ásványékszerek viselése ma már több, mint egy szimpla trend. Amikor az ásvány bekerül az ember aurájába, rezgése folyamatos hatást fejt ki az emberi test energiamezőjére. A gyógyító kristályok rezgése feloldja az energiamező blokkjait és semlegesíti a negatív rezgéseket, ezért a viselésük mindenki számára áldásos. Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket a kezdő ásvány használók számára, ami alapján könnyedén eligazodhatsz, ha most viselsz először ásványkarkötőt.
  • Kék ásványok az önkifejezésért és a kommunikáció fejlesztéséért

    Ha önbizalomra van szükséged és fejlesztenéd a kommunikációs készségeid, akkor a kék kristályok lesznek segítségedre. A kék szín képviseli a biztonságot, a tudást és a bölcsességet a színpszichológiában. Ősidők óta eredményességet társítunk ehhez a színhez. A kék ásványok hűsítő, nyugodt energiájukkal egész nap elkísérnek, viselésükkel könnyen harmóniába kerülhetsz.
  • Zöld ásványok a bőségért és a békéért

    A zöld ásványok még a legstresszesebb időszakban is megteremtik a békét, hogy nyugodt és fókuszált lehess egész nap. Zöld színű ékszerek viselése a természet ősi energiáját szimbolizálja a mindennapjaidban - vonzzák a bőséget és a jószerencsét, megteremtik a siker és a béke egységét az életedben.
  • Rózsaszín ásványok az érzelmi egyensúlyért

    Alkalmazd a rózsaszín ásványok erejét, s meglátod, hamarosan az egész aurád egészségtől, vitalitástól és önszeretettől fog ragyogni. Az áttetsző rózsaszíntől a barackos árnyalatokon át egészen a lazacig, a rózsaszín kristályok a legjobb érzelmi támogatók és gyógyítók. Használd őket bátran, ha nehéz időszakon mégy keresztül, túlságosan stresszes vagy, vagy a kapcsolataid javítására van szükséged.
  • A 10 legjobb ásvány manifesztáláshoz

    A manifesztálás és a különböző vizualizációs gyakorlatok egyesek számára ösztönszerűen jönnek. Azonban bármennyire is tapasztalt vagy a spirituális gyakorlásokban, mindig jól jön egy segítő kéz ásványok formájában. Akár életed szerelmét, spirituális megvilágosodást, vagy anyagi szabadságot manifesztálsz, minden esetben fokozhatod a hatást egy-egy kristállyal.
  • Kristályrács kisokos – hogyan készítsd el a saját kristályrácsod

    Ha magasabb szintre emelnéd a manifesztációt és a meditálást, érdemes kristályrácsokkal kísérletezni. A geometrikus formák és ásványok együttes erejével kinyilváníthatod és megszilárdíthatod a szándékaid és céljaid. Készítsd el a saját kristályrácsod attól függően, hogy a nyugalom, a védelem vagy a harmónia megteremtése a fő célod... Legyen a kristályrácsok készítése az ásványokkal való gyakorlásod következő szintje!
  • Ásványok fejfájásra, migrénre

    A fejfájás kellemetlen, az életminőséget negatívan befolyásoló tényező, amelyben mindannyiunknak volt már része. Érdemes észben tartani, hogy a fejfájás a testnek azon jelzése, hogy valami nincs rendben. Minden esetben a probléma gyökerével érdemes foglalkozni, és nem csupán a tünetek enyhítésével. Azonban adódhat olyan eset, hogy a tünetek azonnali csökkentésére van szükség, ebben az esetben alkalmazhatsz gyógyító kristályokat kiegészítésként.