Blog

  • A 10 legjobb ásvány manifesztáláshoz

    A manifesztálás és a különböző vizualizációs gyakorlatok egyesek számára ösztönszerűen jönnek. Azonban bármennyire is tapasztalt vagy a spirituális gyakorlásokban, mindig jól jön egy segítő kéz ásványok formájában. Akár életed szerelmét, spirituális megvilágosodást, vagy anyagi szabadságot manifesztálsz, minden esetben fokozhatod a hatást egy-egy kristállyal.
  • Pénzmágnes ásványok

    A leggyakrabban keresett ásványok azok, amik bőséget, jólétet és anyagi függetlenséget hoznak az életünkbe. Nem meglepő, hiszen sokunk közös célja, hogy anyagilag szabadok legyünk. Az alábbi válogatásban összegyűjtöttük azokat a kristályokat, amelyek vonzzák a pénzt, és azt is megtanulhatod, hogyan programozd a kristályokat a gazdagság bevonzására.
  • Manifesztáció kisokos kezdőknek

    Sokan kételkednek a manifesztáció gyakorlásában és a vonzás törvényében, s nem kívánják használni azt a belső hatalmat, amivel mindannyian rendelkezünk. Mindannyian képesek vagyunk a teremtésre. A manifesztáció segítségével a vágyainkból valóságot teremthetünk. Cikkünkből most megtudhatod a teremtés minden csínját-bínját.