Blog

  • Fehér ásványok energiatisztításhoz

    A fehér színű ásványok nagyszerű energiatisztítók, jól használhatók a tudatosság növelésére, meditációra, megtisztulásra és a tudatosság magasabb állapotának előhívására. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Mutatjuk!
  • Ásványok gyerekeknek

    Az ásványok nem csak a nagyoknak, de a legkisebbeknek is segítenek leküzdeni az akadályokat! A gyerekek nagyon fogékonyak a kristályok gyógyító energiájára, segíthetnek nekik abban, hogy egészségesebb módon kezeljék az érzelmeiket. Ismerd meg, melyek a legjobb ásványok számukra!
  • Segítség, nem hat az ásványom!

    A holisztikus kristálygyógyászat ma rendkívül népszerű terápiás módszer, ám eljöhet az idő, amikor az ásványod nem működik tovább és nem érzed már a hatásait. De miért van ez? Cikkünkben erre keressük a választ.
  • Az ásványkarkötő első használata

    Az ásványékszerek viselése ma már több, mint egy szimpla trend. Amikor az ásvány bekerül az ember aurájába, rezgése folyamatos hatást fejt ki az emberi test energiamezőjére. A gyógyító kristályok rezgése feloldja az energiamező blokkjait és semlegesíti a negatív rezgéseket, ezért a viselésük mindenki számára áldásos. Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket a kezdő ásvány használók számára, ami alapján könnyedén eligazodhatsz, ha most viselsz először ásványkarkötőt.
  • Zöld ásványok a bőségért és a békéért

    A zöld ásványok még a legstresszesebb időszakban is megteremtik a békét, hogy nyugodt és fókuszált lehess egész nap. Zöld színű ékszerek viselése a természet ősi energiáját szimbolizálja a mindennapjaidban - vonzzák a bőséget és a jószerencsét, megteremtik a siker és a béke egységét az életedben.
  • Rózsaszín ásványok az érzelmi egyensúlyért

    Alkalmazd a rózsaszín ásványok erejét, s meglátod, hamarosan az egész aurád egészségtől, vitalitástól és önszeretettől fog ragyogni. Az áttetsző rózsaszíntől a barackos árnyalatokon át egészen a lazacig, a rózsaszín kristályok a legjobb érzelmi támogatók és gyógyítók. Használd őket bátran, ha nehéz időszakon mégy keresztül, túlságosan stresszes vagy, vagy a kapcsolataid javítására van szükséged.
  • Melyik kézen viseld az ásványkarkötőt?

    Gyakori kérdés, hogy melyik kézen érdemes viselni az ásványkarkötőt, hiszen tudjuk, hogy a testünk két oldalának egzakt jelentése van. Az, hogy melyik kezünkön hordjuk a karkötőt - és ezáltal a testünk melyik oldalát tápláljuk - befolyásolja a kapott eredményeket.
  • Mit jelent, ha megváltozik az ásvány színe?

    Megváltozott az ásványod színe? Kifakult, elformálódott az alakja vagy új zárványok jelentek meg rajta? Gyakran kapjuk meg ezeket a kérdéseket - de ne aggódj, ezek a változások nem feltétlen jelentenek rosszat! Cikkünkből most megtudhatod, miért következnek be ezek a változások, és mit tegyél, ha módosulást tapasztalsz a kristályodon.
  • Ásványok kismamáknak

    Az ásványoknak hagyományosan jótékony hatásokat tulajdonítanak. Gyógyító erejük mellett pozitív energiákat szabadítanak fel, így tökéletes ajándék lehet a kismamáknak. Legyen szó termékenységi nehézségekről, hormonális problémákról vagy a szüléstől való félelemről, az ásványok a babavárás előtt, alatt és után is kifejtik áldásos hatásaikat.
  • Karácsonyi ajándékötletek ásvány rajongóknak

    Hogy ne az idegeskedésről szóljon az ünnep, érdemes jó előre gondolkodni azzal kapcsolatban, hogy kit mivel szeretnél meglepni. Az online ajándékvásárlás a legegyszerűbb és legkevésbé stresszes módja az ajándékok kiválasztásának. Az alábbi tematikus válogatás minden darabja egyedi és figyelmes ajándék lehet az ásvány rajongók és spirituális beállítottságú szeretteid számára.
  • Az 5 leghatékonyabb ásvány stressz ellen

    Az ásványok gyógyító hatása már évszázadok óta ismert. Őseink is alkalmazták gyógyhatású erejüket különböző lelkiállapotok erősítésére és betegségekre. Az egyik leggyakoribb kérdés felénk az, hogy melyik ásvány a legjobb a mindennapos szorongásra és stresszre? Cikkünkben az 5 legerősebb stresszoldó hatású ásványt gyűjtöttük össze.
  • A 3 legjobb ásvány ekcémára

    Az ekcéma holisztikus gyógyászati szempontból a köldök csakra és gyökér csakra területével hozható összefüggésbe. Hűsítő, bőrnyugtató hatású ásványokkal érdemes kísérletezni, amik energetikai támogatást nyújtanak az ekcémából való felépüléshez.