Blog

  • Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

    Tudd meg, melyek azok az eszközök, amelyek segítségével magasan tarthatod a rezgésszinted, ezáltal pedig a legjobb formádban ragyoghatsz minden egyes nap!

  • Mi a Te totemállatod?

    Gyakran találkozol egy bizonyos állattal, vagy álmaidban mindig ugyanazt az állatot látod? A szellemállatod fontos segítőtárs lehet az életedben. Nem csak egy egyszerű állat, hanem egy olyan lény, akinek az energiája összhangban van a Te energiáddal. Ez a totemállat a védőszellemed, aki kísér az életedben, a spirituális fejlődésed útján. Ha ismered, mit szimbolizál, az sokat segíthet az önismeretben. Tudd meg most, hogy mi a Te totemállatod!
  • Lelki megtisztulás spirituális módszerekkel

    Ha szoktál azon töprengeni, hogy hogyan tisztítsd meg a lelked s kezdj mindent tiszta lappal, akkor jó úton haladsz a legjobb éned felé. Az aurád és a lelked megtisztulásával a változásokat a tested is tükrözni fogja - így ha egészségügyi problémáid vannak, a gyógyulási folyamat részeként is segíthet az auratisztítás.
  • 10 spirituális szimbólum, amit ismerned kell

    Íme egy rövid áttekintés a leggyakoribb spirituális szimbólumokról, jelentésükről és történetükről. Mindegyik jel mást szimbolizál, egyesek pusztán a megjelenésükkel is pozitív energiát árasztanak, mások erős pszichológiai benyomást kelthetnek.
  • A 10 legjobb ásvány manifesztáláshoz

    A manifesztálás és a különböző vizualizációs gyakorlatok egyesek számára ösztönszerűen jönnek. Azonban bármennyire is tapasztalt vagy a spirituális gyakorlásokban, mindig jól jön egy segítő kéz ásványok formájában. Akár életed szerelmét, spirituális megvilágosodást, vagy anyagi szabadságot manifesztálsz, minden esetben fokozhatod a hatást egy-egy kristállyal.
  • Kristályrács kisokos – hogyan készítsd el a saját kristályrácsod

    Ha magasabb szintre emelnéd a manifesztációt és a meditálást, érdemes kristályrácsokkal kísérletezni. A geometrikus formák és ásványok együttes erejével kinyilváníthatod és megszilárdíthatod a szándékaid és céljaid. Készítsd el a saját kristályrácsod attól függően, hogy a nyugalom, a védelem vagy a harmónia megteremtése a fő célod... Legyen a kristályrácsok készítése az ásványokkal való gyakorlásod következő szintje!
  • Karácsonyi ajándékötletek ásvány rajongóknak

    Hogy ne az idegeskedésről szóljon az ünnep, érdemes jó előre gondolkodni azzal kapcsolatban, hogy kit mivel szeretnél meglepni. Az online ajándékvásárlás a legegyszerűbb és legkevésbé stresszes módja az ajándékok kiválasztásának. Az alábbi tematikus válogatás minden darabja egyedi és figyelmes ajándék lehet az ásvány rajongók és spirituális beállítottságú szeretteid számára.
  • Hogyan készíts holdvizet?

    A Holdhoz mindig mágikus hatást rendeltünk, minden kultúrában fontos szerepet játszott és játszik. Folyamatos, ismétlődő fázisainak köszönhetően a legelső naptár is a Hold mozgásán alapult. Havi rendszeressége miatt a női termékenységgel kapcsoljuk össze, számos nép hitvilágában pedig egyfajta istennőként tekintenek rá. A spirituális tanok szerint a holdvíz gyógyító erejű elixír, ami által magasabb spirituális szintre léphetünk.
  • Ásványok és csakrák – a tudomány a spiritualitás mögött

    Einstein tudományos magyarázata alapján egyszerű megérteni, hogyan hatnak ránk az ásványok. De miért is olyan fontos, hogy alkalmazzuk az ásványok stabilitását az életünkben? Stabil energia = erősebb energia. Minél erősebb egy energia, annál inkább hatással lesz a körülötte lévő többi energiára, vagyis az emberre. Hiszen minden energia, és az energia a minden...