Blog

  • Színezz, hogy jól legyél (+ ingyen letölthető felnőtt színezők)

    Egy jól megválasztott színező nem csak a kicsiknek, de a nagyoknak is öröm. Te hogyan kapcsolódsz ki egy nehéz nap végén? Leülsz a tévé elé, görgeted az instát vagy... esetleg színezel?! A színezők segítségével felidézhetjük a gondtalan gyermekkorunk érzésvilágát, és elengedhetjük a mindennapjainkat megkeserítő stresszt. A felnőtt színezők használata az egyik legjobb stresszoldó tevékenység. Nem hiszed? Járj utána!
  • Lelki megtisztulás spirituális módszerekkel

    Ha szoktál azon töprengeni, hogy hogyan tisztítsd meg a lelked s kezdj mindent tiszta lappal, akkor jó úton haladsz a legjobb éned felé. Az aurád és a lelked megtisztulásával a változásokat a tested is tükrözni fogja - így ha egészségügyi problémáid vannak, a gyógyulási folyamat részeként is segíthet az auratisztítás.
  • Hogyan legyen időd magadra? (Még akkor is, ha nincs időd...)

    Ha te is nehezen szánsz időt magadra, vagy úgy gondolod, egyáltalán nem fér bele a napodba az, hogy magaddal foglalkozz, fontos megérteni, hogy nem vagy egyedül. Minden áldott nap rengeteg a tennivaló azon a bizonyos listán, s könnyen túlterhelheted magad, ám mégis van mód arra, hogy egy kicsit befelé figyelj még a legelfoglaltabb napjaidon is.