Blog

  • Hogyan legyen időd magadra? (Még akkor is, ha nincs időd...)

    Ha te is nehezen szánsz időt magadra, vagy úgy gondolod, egyáltalán nem fér bele a napodba az, hogy magaddal foglalkozz, fontos megérteni, hogy nem vagy egyedül. Minden áldott nap rengeteg a tennivaló azon a bizonyos listán, s könnyen túlterhelheted magad, ám mégis van mód arra, hogy egy kicsit befelé figyelj még a legelfoglaltabb napjaidon is.
  • 20 tipp, hogy azonnal boldogabb legyél

    Mi a boldogság definíciója? Sikeresnek kell lenni ahhoz, hogy boldognak érezd magad? Biztosan te is szoktál olyasmiket mondani, hogy “majd boldog leszek, ha…” Ha lefogyok 5 kg-t, ha megtalálom a nagy Őt, ha veszek egy családi házat, ha kifizetem a hitelemet, ha felmondok a munkahelyemen, ha úgy állnak majd a csillagok az égen… Azonban a boldogság receptje nem feltétlen a fentiekben keresendő.
  • Az önszeretet gyakorlása

    Az önszeretetig tartó út hosszú és bonyolult, ráadásul nincsen kikövezve. Mély önismeretre, önfelfedezésre és gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy eljuss egy olyan állapotba, amiben jól érzed magad és elfogadod azt, aki vagy. Számtalan módon elindulhatsz az önfejlesztés útján, vágj bele még ma!
  • A tökéletes nap formulája (+ freesheet)

    Tudtad, hogy a Boldogság Napja minden év július 12-én esedékes? Abban szeretnénk segíteni, hogy ne csak ezen az egy napon legyél boldog, hanem egy megfelelő időbeosztás segítségével minden nap végén elmondhasd azt, hogy boldog vagy, jól érzed magad a bőrödben és mindent megcsináltál, amit szerettél volna.