Blog

 • Így nyisd meg a harmadik szemed (meditációval)

  Mikor jelzett utoljára az intuíciód? Odafigyelsz rá a mindennapokban? Amikor a harmadik szem csakrád egyensúlyban van, akkor nem csak nézel, hanem látsz, értesz is. Ez a belső tudás az egész testedben, minden sejtedben érezhető. Ha a harmadik szem csakrád jól működik, akár előre érezhetsz, láthatsz jövőbeni történéseket, állapotokat. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, hogyan aktiválhatod ezt az energiaközpontot.

 • Hogyan kezdj el naplózni? – egy transzformatív szokás

  A meditáció mellett életünk legmeghatározóbb, transzformatív erővel bíró szokása a naplózás. Nemcsak abban segít, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, de hatással van az egész életünkre is – a kapcsolatainkra, a magabiztosságunkra, arra, hogy beleléphessünk az autentikus Énünkbe, az erőnkbe. Cikkünkben körbejárunk mindent, amit a naplózásról tudni kell.

 • Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

  Tudd meg, melyek azok az eszközök, amelyek segítségével magasan tarthatod a rezgésszinted, ezáltal pedig a legjobb formádban ragyoghatsz minden egyes nap!

 • Az évkerék és a kelta ünnepek

  A kelta ünnepek és őseink hagyományai mélyen gyökereznek a természet tiszteletében. Az évszakok változásai régen mágikus fordulópontok voltak – fedezd fel Te is a kelta bölcsességet és kapcsolódj újra a természettel!

 • Fehér ásványok energiatisztításhoz

  A fehér színű ásványok nagyszerű energiatisztítók, jól használhatók a tudatosság növelésére, meditációra, megtisztulásra és a tudatosság magasabb állapotának előhívására. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Mutatjuk!
 • Ásványok gyerekeknek

  Az ásványok nem csak a nagyoknak, de a legkisebbeknek is segítenek leküzdeni az akadályokat! A gyerekek nagyon fogékonyak a kristályok gyógyító energiájára, segíthetnek nekik abban, hogy egészségesebb módon kezeljék az érzelmeiket. Ismerd meg, melyek a legjobb ásványok számukra!
 • Mi a Te totemállatod?

  Gyakran találkozol egy bizonyos állattal, vagy álmaidban mindig ugyanazt az állatot látod? A szellemállatod fontos segítőtárs lehet az életedben. Nem csak egy egyszerű állat, hanem egy olyan lény, akinek az energiája összhangban van a Te energiáddal. Ez a totemállat a védőszellemed, aki kísér az életedben, a spirituális fejlődésed útján. Ha ismered, mit szimbolizál, az sokat segíthet az önismeretben. Tudd meg most, hogy mi a Te totemállatod!
 • Színezz, hogy jól legyél (+ ingyen letölthető felnőtt színezők)

  Egy jól megválasztott színező nem csak a kicsiknek, de a nagyoknak is öröm. Te hogyan kapcsolódsz ki egy nehéz nap végén? Leülsz a tévé elé, görgeted az instát vagy... esetleg színezel?! A színezők segítségével felidézhetjük a gondtalan gyermekkorunk érzésvilágát, és elengedhetjük a mindennapjainkat megkeserítő stresszt. A felnőtt színezők használata az egyik legjobb stresszoldó tevékenység. Nem hiszed? Járj utána!
 • Aszcendens, horoszkópház, bolygóállás – asztrológia kisokos

  Mindenki ismeri a csillagjegyét, ám ha összetettebben szeretnéd elemezni saját magad, akkor nem elég csupán erre támaszkodni. Tudod például, hogy mi az aszcendensed, mik azok a horoszkópházak, bolygóállások, és hogyan kapcsolódik mindez a személyiséged alakulásához? Cikkünkből most megtudhatod.
 • 100 módszer, hogy megváltoztasd az életed

  Életed megváltoztatásának kulcsa a mindennapi szokásaidban rejlik. Cikkünkben 100 módszert mutatunk, 100 olyan kis lépést, amelyekkel már ma elkezdheted megváltoztatni az életed olyan irányba, amit mindig is elképzeltél.
 • Így szeresd a Földünket

  Ha megkérdeznéd a bolygót arról, hogy hogyan alakul a kapcsolata az emberekkel, mit mondana? ... A válasz nem lenne túl biztató. Folyamatosan csak elveszünk tőle, s nagyon ritkán viszonozzuk mindazt, amit ad nekünk. Túl sokat követelünk, és nem hagyunk számára szünetet. Ha ezt a helyzetet levetítenénk egy kapcsolatra, egészen biztosan a toxikus jelzőt használnánk rá. Hogyan lehet tehát kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk a Földdel? Erre adunk most néhány tippet.
 • Segítség, nem hat az ásványom!

  A holisztikus kristálygyógyászat ma rendkívül népszerű terápiás módszer, ám eljöhet az idő, amikor az ásványod nem működik tovább és nem érzed már a hatásait. De miért van ez? Cikkünkben erre keressük a választ.